Comencen les rebaixes d'hivern a València en plena sisena ona de coronavirus

Malgrat la situació sanitària, les perspectives són favorables i s'espera superar la xifra de vendes de 2021

Guardar

Cartells que mostren descomptes en un comerç de roba
Cartells que mostren descomptes en un comerç de roba

Ja està ací la nova campanya de rebaixes d'hivern, que durarà des del 7 de gener fins al 6 de març en alguns establiments. Els valencians i valencianes podran gaudir durant tres mesos de descomptes tant en les grans superfícies com en el xicotet comerç.

La compra en línia serà, sens dubte, una de les protagonistes d'aquesta campanya, de fet, moltes de les grans marques, com Inditex, van activar els descomptes en web abans que en botiga. A causa de l'augment de contagis, molts consumidors prefereixen fer les seues compres des de la seguretat de les seues llars. Així ho confirma l'estudi 'I Radiografía de Consumo y Coronavirus', dut a terme per 'Webloyalty', que afirma que els consumidors digitals han augmentat un 67% des de l'inici de la pandèmia.

Però per a tots aquells que continuen preferint la compra física, el Ministeri de Consum va publicar fa uns dies aspectes que el client ha de tindre en compte quan compre un article rebaixat, i als quals els comerciants estan obligats per llei.

D'aquesta manera, els productes defectuosos o que tinguen alguna tara no estan subjectes a rebaixes. Els preus de cada article han d'estar perfectament visibles, tant el preu rebaixat com l'original. A més, aquest ha de ser necessàriament l'import mínim que haja tingut durant l'últim mes. Els productes rebaixats han de comprendre el 50% dels articles que el comerç tinga a la venda, i han d'estar separats i identificats els que contenen descompte dels quals no.

Rebaixes a València

Tal com s'afirma des de la Confederació dEmpresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç): "es preveu una campanya de rebaixes que supere les xifres de l'any passat, però sense arribar a nivells anteriors a la covid-19". És una campanya marcada per la "incertesa" per l'impacte de la pandèmia en les compres, i l'"esperança" de recuperar bones xifres que ajuden a una reactivació del comerç en la comunitat.

Joaquín Cerveró, portaveu de l'Associació Nacional Grans d'Empreses de Distribució (Anged) en la Comunitat Valenciana ha afirmat que el primer dia ha complit amb les expectatives, i s'han pogut veure grans cues i una gran afluència de compradors en els establiments.

Aquests hauran de complir amb les mesures de prevenció contra la covid-19 estipulades per la Generalitat Valenciana. Així doncs, la distància de seguretat ha d'estar garantida en tot moment i l'aforament màxim ha d'estar visible en l'entrada de cada comerç. Els clients, que portaram màscara en tot moment, hauran de tindre a la seua disposició gel hidroalcohòlic. Els emprovadors hauran de ser higienitzats després de cada ús, així com les peces provades que no hagen sigut adquirides pel client. Tampoc hi haurà productes de prova en cosmètica o perfums.

Arxivat a:

Destacats