Comencen les obres per a enjardinar més de mil metres quadrats entre l'avinguda Blasco Ibáñez i el carrer Bèlgica

Guardar

Remodelación- Jardin- Bèlgica- Blasco -Ibáñez
Remodelación- Jardin- Bèlgica- Blasco -Ibáñez

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Parcs i Jardins que encapçala Pilar Soriano, inicia les obres per a remodelar els jardins de l'avinguda Blasco Ibáñez en la seua confluència amb el carrer Bèlgica. La intervenció pretén resoldre els problemes existents detectats pels veïns, així com l'optimització dels recursos i del disseny de la zona enjardinada. El projecte es desenvolupa en una superfície total de 1.076,23 metres quadrats i compta amb un pressupost d'execució de 60.494,52 euros.

«La remodelació que s'inicia ara facilitarà, d'una banda, que els xiquets i xiquetes puguen moure's i jugar amb la seguretat corresponent i, d'altra banda, respon a les necessitats de persones adultes i ancianes, que preferisquen passar la vesprada assegudes en un banc del jardí. A més protegeix als vianants del carril bici existent», ha explicat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Les obres pretenen crear un recorregut entre el bosc d'arbres i recollir a les persones que provenen dels diferents carrers, amb un itinerari marcat per les línies circulars, que «s'interrompen per a abraçar la naturalesa amb l'aparició de massissos arbustius amb aparença salvatge, que formaran el teló de fons de l'espai de jardí i els seus voltants», ha definit la regidora.

El camí alberga zones de descans i fita l'espai de joc per a xiquets i xiquetes. Un ambient «abraçat per vegetació», mitjançant un conjunt de prada, arbustos i arbres. A més, els cercles de cautxú «s'entrellacen mitjançant un camí sinuós de llamborda de formigó acolorit, sent aquesta aparença un símil amb els camins que apareixen en els boscos de forma natural», ha afegit.

Amb l'objectiu d'augmentar la precaució enfront del carril bici, i estendre el parc visualment, «es projecta una massa arbòria, que s'obri segons els accessos òptims al parc. Per a resguardar les persones de l'avinguda Blasco Ibáñez i, amb açò, dels vehicles que es desplacen amb un nombre i velocitat considerables, es planteja l'extensió de la tanca fins al pas de vianants actual i el suport de la mateixa amb una línia d'arbustos. A més hem valorat la conservació total de la vegetació existent i s'afigen jocs infantils en la zona», ha explicat la regidora Soriano.

Arxivat a:

Destacats