Comencen les obres de renovació a les Juntes Municipals pressupostades en vora 112.000 euros

Guardar

Ayuntamiento_de_Valencia
Ayuntamiento_de_Valencia

Hui comencen les obres de condicionament de les juntes municipals de Patraix, Ciutat Vella i Russafa. Unes intervencions que s’allargaran durant un mes i consistiran a reformar els registres, la pintura i, en algun cas, la façana, així com la instal·lació de llum i el gestor de cues. “Es tracta de dignificar estes seus, ja que moltes presenten deficiències evidents per l’abandó a què han estat sotmeses durant els últims anys”, ha assenyalat el regidor de Participació i Descentralització, Jordi Peris.

Hui s’iniciaran les obres a la Junta Municipal de Patraix, consistents en la reforma del registre d’entrada, així com la instal·lació del sistema de gestió de cues, inexistent ara.

“Atés que és necessari enderrocar parets i alçar el terra, ens veiem obligats a tancar el registre d’entrada aproximadament durant un mes. L’oficina administrativa estarà oberta, pero tant els servicis de registre com el d’informació s’oferiran a la Junta Municipal d’Abastos per proximitat”, ha precisat Peris. Estes obres s’han pressupostat en 56.630,8 €.

També  començaran les obres a la Junta de Russafa, però en este cas no serà necessari, en principi, tancar el registre. Les obres consistiran a remodelar el registre i la pintura i renovar la façana. També ací es canviarà el gestor de cues. Les obres en esta seu costaran 34.749,59 €.

Les obres de la Junta de Ciutat Vella s’han pressupostat en 20.493,99 € i està previst remodelar la sala d’espera, la pintura i el gestor de cues. Ací tampoc es veurà afectada l’atenció al públic.

Destacats