Comencen les obres de millora de l'espai públic al carrer de la casa de la Misericòrdia

Guardar

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que han començat les obres d’ampliació de voreres i recuperació d’espai públic al carrer de la Casa de la Misericòrdia, al costat del complex educatiu La Misericòrdia

Les obres tindran una duració de tres mesos, s’han adjudicat a PAVASAL per un import de 318.590 euros i preveuen no solament la urbanització del carrer de la Casa de la Misericòrdia amb voreres més àmplies, sinó les seues confluències amb els carrers de la Mare Juana María Condesa i Escultor Salzillo, així com les dos cruïlles amb la plaça de Múrcia.

Tal com ha recordat Sarrià, “fa uns mesos es va realitzar una primera fase, amb una inversió de 60.000 euros, que va permetre convertir a zona de vianants l’entorn de l’accés al centre escolar La Misericòrdia, on se situa la UNED, un centre de persones amb discapacitat de la Diputació i diversos instituts de la Conselleria d’Educació, als quals acudixen diàriament més de 1.200 persones”.

Amb esta segona fase, les obres de la qual s’han iniciat, es crearà un itinerari escolar segur que suposarà una millora substancial per a la mobilitat de les persones entre els barris de la Fontsanta i la Llum. Sarrià ha volgut agrair al diputat provincial de Patrimoni, José Ruiz, la seua col·laboració en permetre l’ocupació d’uns terrenys de la corporació provincial necessaris per a executar este projecte.

Tant estos terrenys per a viari com la resta de parcel·la, amb ús dotacional, van ser expropiats recentment per un import de 3,5 d’euros. Amb l’execució del viari i voreres quedarà la parcel·la dotacional per a futures actuacions.

ALTRES OBRES D’URBANITZACIÓ EN MARXA

Sarrià ha recordat que “des del Servici d’Obres d’Infraestructura i Manteniment d’Infraestructures s’està fent un important esforç per a arribar a tots els barris de la ciutat i millorar l’espai públic, amb la seguretat per a les persones com a objectiu permanent en totes les actuacions”.

Així, s’acaben d’iniciar també les obres d’ampliació de viari i noves voreres al carrer de José Andreu Alabarta, a Sant Isidre, amb una inversió de 193.000 euros i un termini d’execució de dos mesos, i igualment la urbanització amb noves voreres al carrer d’Alcalà de Xivert, amb una inversió de 320.000 euros i el reasfaltatge i treballs de pintura i reparació al pont d’Exposició. En este últim cas, per a no tallar el trànsit, la totalitat del pont es treballarà en dos fases, mantenint operatius dos dels carrils.

El regidor Sarrià ha assenyalat que durant este mes d’agost es posaran en marxa almenys 10 obres més en diferents barris de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats