Comencen les obres d'infraestructures en tres carrers de Patraix

Guardar

La Regidoria de Desenvolupament Urbà i Habitatge ha iniciat les obres d'urbanització d'infraestructures, situades en tres vies del barri de Patraix. El projecte, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, se centra en els carrers Salabert, Venerable Aynés i Músic Gomis, i compta amb un pressupost de 568.434,01 euros i un termini d'execució de sis mesos. La Junta de Govern Local va aprovar el passat 26 d'octubre l'adjudicació del contracte per a l'execució de les obres.

Com ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es tracta d'una de les «actuacions més esperades des de fa molt temps pels veïns i per les veïnes de Patraix, ja que elimina un històric tap urbanístic del barri». El projecte consisteix a la conversió en zona per a vianants del carrer Salabert, des del número 1 fins a l'11; la remodelació del viari del carrer Venerable Anyés, des dels números 9 i 20 fins al final -d'acord al disseny del tram anterior-; i la construcció del viari complet del carrer Músic Gomis des del número 26 fins a l'entroncament amb Arxiduc Carles.

A més, en aquesta última zona, també es durà a terme la construcció de les embocadures dels trams entreguardats de Músic Gomis, entre els números 26 i 28 i entre el 34 i el 36, i l'embocadura del carrer l'Alqueria de Benlloch amb Músic Gomis. Així mateix, es procedirà a redefinir el tram entre l'Alqueria de Benlloch i Arxiduc Carles, incloent-hi els passos de vianants i aparcaments, i a l'anivellament respecte a les voreres de les parcel·les de sòl sense edificar contigües als números 26 i 34 de Músic Gomis.

L'obra compta amb un pressupost de 568.434,01 euros i un termini d'execució de sis mesos. El regidor Vicent Sarrià ha assenyalat que «la urbanització i conversió en zona de vianants de l'entorn atorgarà una major qualitat urbana als veïns i a les veïnes del barri de Patraix».

Arxivat a:

Destacats