Comença la segona fase del procés "ParticipaReina"

Guardar

Plaça_de_la_reina,_València,_Valencian_Country
Plaça_de_la_reina,_València,_Valencian_Country

“Amb l’objectiu de recollir propostes de millora, debatre i consensuar estratègies, proposem sessions obertes, com espais més pròxims on poder treballar, discutir o reflexionar al voltant dels resultats de la primera fase”, ha explicat el regidor de Participació, Jordi Peris.

Esta setmana comença la segona fase del procés participatiu sobre la futura remodelació de la plaça de la Reina amb dos tallers oberts als col·lectius interessats i localitzats durant el procés de diagnosi. “L’ha organitzat, a més, des d’una perspectiva inclusiva, perquè hi puguen participar també les persones i col·lectius que habitualment són exclosos d’estos procesos. També estan oberts a la participació individual”, segons Peris. La seu dels tallers serà el Mesón de Morella.

En el primer taller, que tindrà lloc hui dilluns, 17 d’octubre, entre les 18 h i les 20 h, es treballarà sobre “la plaça de la Reina des de les persones i per a les persones”, amb l’objectiu de “prendre consciència de la futura plaça de la Reina com un possible espai de la nostra vida quotidiana i, en eixe sentit, reconéixer les qualitats i elements que hauria d’incorporar el seu disseny i gestió. En este sentit, intentarem respondre a les preguntes “Podrà la futura plaça de la Reina formar part de la nostra vida quotidiana?, de quina manera?, quines necessitats tenim respecte a la plaça?, quins problemes hi detectem?, què proposem?”.

El segon taller, que es realitzarà dimecres, 19 d’octubre, d’11 a 13 h, se centrarà en “les mirades diverses sobre un mateix espai i el que busquem és treballar al voltant de les diverses propostes realitzades i poder passar d’una mirada individual a una mirada col·lectiva per a decidir entre tots i totes les possibles solucions per a millorar la plaça. En esta sessió es treballarà a l’entorn de qualitats urbanes inclusives que permeten incorporar la diversitat i la vida quotidiana al disseny i gestió de la plaça”.

Les dinàmiques de cada sessió s’han organitzat de manera que es puga analitzar la proposta del projecte guanyador de 1999, la identificació d’altres necessitats més concretes en relació amb el col·lectiu participant i, finalment, formalitzar propostes col·lectives per a millorar la plaça de la Reina.

L’aforament és limitat i per a poder assistir cal inscriure’s abans del primer taller a través de la web o del telèfon 962 082 602/537.

Arxivat a:

Destacats