Comença la construcció d’un edifici de quatre habitatges al carrer de la Tapineria

Guardar

tapineria
tapineria

Comencen els treballs per a la construcció d'un nou edifici de quatre habitatges en el número 22 del carrer de la Tapineria, a Ciutat Vella. El bloc de pisos comptarà, a més, amb un local comercial i dues places d'aparcament, al qual s'afegirà la urbanització del tram de via corresponent.

L'execució d'aquest bloc d'apartaments, que compta amb un pressupost total -IVA inclòs- de 478.895,20 euros, forma part del Pla d'habitatge d'AUMSA. Amb ell, l'empresa constructora municipal vol, d'una banda, ampliar el parc d'habitatge públic i, d'una altra, acabar amb els solars del centre històric de la ciutat. Gimecons Construcciones y Contratas, SL, és la companyia encarregada de l'execució, després que AUMSA (Empresa d'Actuacions Urbanes Municipals, SA) li l'adjudicara el mes de desembre passat.

«És important assenyalar que el mercat immobiliari ha experimentat una disminució del 79% en l'oferta d'habitatges de lloguer des de 2014. Per això, AUMSA vol ajudar a regular el preu del lloguer a la ciutat mitjançant projectes d'aquest tipus», ha explicat el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià.

Destacats