Comença el procediment per a l'adjudicació de les obres d'una consigna frigorífica al mercat del Cabanyal

Guardar

Mercat del Cabanyal
Mercat del Cabanyal

L'Ajuntament té en marxa l'adjudicació de les obres per instal·lar una consigna frigorífica al mercat del Cabanyal. La nova consigna, on es guardaran les compres fetes per internet o per telèfon i que inclou també un punt d'arreplegada, estarà obert de vesprada i permetrà ampliar els horaris d'atenció als clients del mercat. Es tracta d'una intervenció que eix a contractació per 305.800 euros.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que "amb aquesta intervenció ampliem les possibilitats de compra en el mercat del Cabanyal i facilitem als clients i clientes poder comprar ací el producte fresc i de proximitat, ja que ampliem l'horari del recinte de manera molt significativa". A més, el regidor ha dit que "des de la Regidoria de Comerç apostem per la innovació en els nostres mercats municipals i per la contínua reinvenció d'aquests espais". El mercat del Cabanyal duu més de 63 anys en actiu i és el segon mercat municipal que més venda té després del Mercat Central.

A més, al passadís situat a l'ala esquerra, dedicat al peix però actualment en desús, s'ubicaran els nous lavabos del mercat i una sala multifuncional, un espai d'ús flexible per a jornades, presentacions, promocions comercials, exposicions, actes públics, esdeveniments o la instal·lació de màquines de vending.

El punt d'arreplegada de la venda telefònica o telemàtica, amb horari vespertí, estarà connectat a l'exterior a través del carrer de Martí Grajales, tindrà una superfície de 23,38 metres quadrats i inclourà la consigna frigorífica i un espai per a la preparació de les comandes a domicili.

El cost de la intervenció és finançat al 50% pels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i les obres tindran una durada de tres mesos des de la seua adjudicació a l'empresa guanyadora de la licitació. Els treballs es realitzaran sense afectar l'activitat comercial del recinte durant el seu horari d'atenció al públic. Aquesta actuació se suma a la també prevista de la rehabilitació de les façanes i la coberta del mercat del Cabanyal, així com la reurbanització dels voltants del recinte.

Destacats