La Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·lumina de morat pel 25N

L'encesa de la il·luminació de la Ciutat de les Arts i les Ciències s'iniciarà a les 19 hores

Guardar

La Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·lumina de morat pel 25N
La Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·lumina de morat pel 25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·lumina aquesta nit de color morat en una iniciativa que serveix per a sumar-se al Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora aquest divendres, 25 de novembre.

En aquest sentit, a partir de les 19 hores començarà l'encesa especial dels edificis que conformen aquest icònic complex de la ciutat de València: Hemisfèric, Museu de les Ciències, Palau de les Arts Reina Sofia, Àgora, Oceanogràfic i Umbracle.

Amb aquesta proposta visual, la Ciutat de les Arts i les Ciències s'uneix a una iniciativa que es realitza en edificis de tot el món per a donar major visibilitat a aquesta commemoració i mostra la seua solidaritat amb les víctimes de la violència de gènere.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és habitual que se sume a diverses iniciatives socials amb l'objectiu de donar visibilitat o d'impulsar i promoure activitats. Exemple d'açò va ser la jornada organitzada per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'Ajuntament de València per a celebrar el Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència.

Un acte que va tindre lloc dissabte passat, als Jardins de Vivers, i en el qual la Ciutat de les Arts i les Ciències va participar realitzant diferents activitats, tallers i actuacions musicals per a commemorar la signatura de la Convenció dels Drets del Xiquet.

El dret triat per la Ciutat de les Arts i les Ciències va ser el 'Dret de xiquets, xiquetes, adolescents i joves del món a un medi ambient saludable, sense risc, net i sostenible'. Per això, monitors d'animació científica del Museu de les Ciències van oferir diverses sessions del taller de la Ciència a Escena 'SOS Planeta' amb una selecció d'experiències que contribuiran a sensibilitzar als visitants en el respecte al medi ambient i la seua conservació.

Aquest cap de setmana la Ciutat de les Arts i les Ciències es tiny de morat per a visibilitzar la violència contra les dones.

Destacats