La Ciutat dels Arts i les Ciències organitza visites per a les persones majors a un preu reduït

Aquestes visites s'emmarquen dins de la iniciativa 'La Ciutat dels Majors' que també ofereix una visita guiada i gratuïta al Palau de la Generalitat

Guardar

Tres persones participen en una visita a l'Hemisfèric dins de la iniciativa 'La Ciutat dels Majors'
Tres persones participen en una visita a l'Hemisfèric dins de la iniciativa 'La Ciutat dels Majors'

La Ciutat dels Arts i les Ciències ofereix visites a l'Hemisfèric i al Museu de les Ciències dirigides a persones de la tercera edat sota el paraigua de 'La Ciutat dels Majors'. Es tracta d'una iniciativa que organitza visites grupals amb una tarifa reduïda i que estan destinades a les persones vinculades als centres municipals de majors valencians o que són participants de qualsevol activitat d'envelliment actiu.

Amb aquesta iniciativa, la Ciutat dels Arts i les Ciències busca impulsar el seu compromís social a través del que contribueix al creixement intel·lectual i cultural de la societat. Així, 'La Ciutat dels Majors' naix sota el pretext d'acostar i facilitar l'accés a la cultura i la ciència a les persones majors.

És per aquest motiu, que aquesta institució vol organitzar, juntament amb més de 500 ajuntaments de diferents localitats, aquestes visites dirigides a les persones de la tercera edat. Així, la Ciutat ofereix entrades a l'Hemisfèric o al Museu a un preu reduït de 4,7 euros.

D'aquesta manera, aquelles corporacions municipals que estiguen interessades a participar dins d'aquest programa, han de contactar amb la Ciutat dels Arts i les Ciències per mitjà del correu electrònic [email protected] o en el telèfon 961975544.

Visita guiada i gratutita al Palau de la Generalitat

No obstant això, 'La Ciutat dels Majors' no solament se circumscriu a l'àmbit de les instal·lacions situades en la Ciutat dels Arts i les Ciències, sinó que també busca obrir les portes d'un dels edificis més emblemàtics de la ciutat a les persones de la tercera edat: el Palau de la Generalitat.

D'aquesta manera, coincidint amb el 600º aniversari de la construcció d'aquest palau que actualment alberga la seu del govern autonòmic valencià, s'ha organitzat una visita guiada i gratuïta per a conéixer l'interior d'aquest emplaçament.

Destacats