La Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en organització ambaixadora de Missions València 2030

S'ha signat la carta d'adhesió amb la Delegació d'Innovació i Gestió del coneixement de l'Ajuntament de València

Guardar

 Carlos Galiana i Julio Monreal
Carlos Galiana i Julio Monreal

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha entrat a formar part de Missions València 2030, impulsada per l'Ajuntament de València i el centre d'innovació Les Naus, com a organització ambaixadora d'aquesta iniciativa que persegueix convertir la ciutat en un espai més saludable, sostenible i emprenedor a través de la innovació i la investigació.

A la signatura han assistit el regidor d'Innovació de l'Ajuntament, Carlos Galiana, i el director adjunt de Relacions Institucionals i Promoció del complex, Julio Monreal.

Amb aquesta adhesió la Ciutat de les Arts i les Ciències suma una altra acció per al compliment d'un dels objectius principals del seu pla estratègic, la sostenibilitat, i, a més, persegueix convertir-se en un suport actiu per a la designació de València com a Capital Verda Europea 2024. La capital del Túria és finalista i el mes vinent d'octubre s'anunciarà la ciutat guanyadora.

Com a organització ambaixadora, la Ciutat de les Arts i les Ciències secundarà, dins del seu àmbit d'acció, els processos i transformacions per a impactar positivament en les missions de la ciutat de València, molt especialment la que pretén convertir la capital en neutra en emissions de carboni per a 2030. També, en la mesura que siga possible, orientarà les seues accions en investigació i innovació en cerca d'impacte positiu en alguna o diverses de les missions, entre altres compromisos.

Destacats