Cines Yelmo reobri des del pròxim 18 de març

Guardar

yelmo-valencia
yelmo-valencia

Cines Yelmo ha anunciat la reobertura dels cinemes a les regions en les quals és present, després de més d'un mes amb gran part dels seus establiments a Espanya tancats, a excepció d'algunes de les seues sales a Madrid i Illes Canàries.

La cadena ha explicat que exclourà d'aquesta decisió de moment aquells cinemes situats a Almeria (Cinema Yelmo Roquetas i Cinema Yelmo Torrecárdenas) i Cadis (Cinema Yelmo Área Sur, Cinema Yelmo Premium Puerta Europa i Cinema Yelmo Premium Bahía Sur). Aquestes excepcions es deuen al fet que les mesures vigents en aquestes províncies no permeten l'obertura dels cinemes.

La companyia va decidir al gener cessar temporalment la seua activitat en la majoria de les regions a Espanya com a resposta a l'increment de les restriccions i amb l'objectiu de protegir la viabilitat del negoci. "Ara, i en línia amb les noves mesures preses per les autoritats pertinents, Cines Yelmo tornarà a obrir els seus cinemes amb les màximes garanties de seguretat per al Dia del Pare".

Així, el pròxim 18 de març la companyia començarà amb les reobertures, obrint tots els dies, a Madrid, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, País Basc i Navarra. A aquestes obertures, li seguiran les dels cinemes a Albacete, Astúries, Catalunya, La Rioja, Andalusia (en les àrees en les quals les mesures ho permeten), Valladolid i Saragossa el 19 de març.

"Cines Yelmo, igual que ho ha estat fent des que començara la pandèmia, oferirà un espai d'oci segur amb totes les mesures de protecció necessàries", ha aclarit la cadena de cinemes.

En aquest sentit, l'exhibidora compta amb mesures de seguretat com la reducció de l'aforament a les sales, la venda de butaques per blocs o l'eliminació del procés tradicional de tall d'entrada, entre altres. A més, la companyia promou la compra d'entrades i productes de bar a través del seu web o app per a evitar el contacte entre clients i empleats.

Cines Yelmo compta amb més de 500 pantalles i 52 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, Tarragona, Fuerteventura, Las Palmas, Tenerife, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Lugo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, Sevilla, València, Astúries, La Rioja, Biscaia, Valladolid, Saragossa, Navarra i Badajoz.

Destacats