La Cavalcada de Reis de València, en directe

Segueix la Cavalcada de Reis de València 2023 en directe i no et perdes l'arribada dels Reis d'Orient

Guardar

Cavalcada de Reis a València.
Cavalcada de Reis a València.

Segueix en directe la Cavalcada de Reis de València 2023. A partir de les 16.30 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la Marina a bord d'un catamarà on seran rebuts per la Fallera Major Infantil, Paula Nieto i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana. A continuació, seran traslladats en vehicles municipals fins a les seues respectives carrosses per a donar principi a la desfilada.

La Cavalcada de Reis de València arrancarà a les 18.00 hores des de l'avinguda Navarro Reverter. A partir d'eixe moment, recorreran els diferents carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament on ses Majestats saludaran a tots els xiquets i xiquetes des del balcó consistorial.

Al costat dels Reis d'Orient, un total de 14 entitats ciutadanes i institucionals, així com 21 companyies artístiques i agrupacions musicals amenitzaran la desfilada en la qual no faltarà la música, la dansa o personatges ja coneguts com la Missatgera Caterina, l'Estrela d'Orient, el Senyor Carbó o Dolça i la fàbrica de caramels.

Segueix tot això i molt més a través de l'enllaç per a veure la Cavalcada de Reis de València en directe, i gaudeix de la màgia del Nadal.

Arxivat a:

Destacats