Catalá, sobre el nou Mestalla: "Cal parlar menys i treballar més"

La futura alcaldessa de València aposta per treballar "més" i parlar "menys" per a abordar des de l'Ajuntament les qüestions referides al València CF

Guardar

Obres del Nou Mestalla
Obres del Nou Mestalla

María José Catalá, guanyadora de les eleccions municipals a València i futura alcaldessa de la ciutat, ha expressat el seu compromís de treballar més i parlar menys amb relació a les qüestions referides al València CF, inclosa la construcció del nou Mestalla. Catalá ha emfatitzat la importància de resoldre aquests assumptes des de l'Ajuntament a través d'un enfocament basat en l'acció i l'efectivitat.

Catalá ha assenyalat que en els últims mesos s'ha realitzat un excés de pronunciaments públics que no han millorat la situació del club ni la dels aficionats. Catalá s'ha compromés a parlar poc i treballar àrduament amb relació al València CF, amb l'objectiu de ser efectiva en la seua gestió: "A mi em veuran vostés parlar poc i treballar molt amb el tema del València CF i espere ser molt efectiva amb aquesta dinàmica", ha subratllat la dirigent.

Aquestes declaracions han tingut lloc després d'una reunió entre la 'popular' i l'actual alcalde en funcions i candidat de Compromís, Joan Ribó, per a abordar el traspàs de poders a l'Ajuntament després de les eleccions.

Per part seua, Ribó ha plantejat la necessitat d'abordar definitivament la situació del València CF i ha expressat la seua opinió que la solució passa perquè els clubs de futbol deixen de ser merament empreses. Ha destacat l'exemple de països com Alemanya, on els accionistes no sols són aquells amb diners, sinó també els aficionats.

Ribó ha emfatitzat la importància d'establir una normativa a Espanya que permeta que els aficionats tinguen un paper rellevant en les decisions dels clubs de futbol: "és molt important que a Espanya es tinga una normativa perquè les persones aficionades tinguen un paper important en les decisions dels clubs de futbol". Ha conclòs afirmant que aquesta és la direcció en la qual s'ha d'avançar.

Destacats