Catalá qualifica de "traïció als valencians" la unió de Compromís, ERC, CUP i Podem contra el Port de València

"És lamentable i un despropòsit que vulguen desmantellar una ampliació que ja està feta, que ha costat molts diners i que té tots els informes a favor", afirma

Guardar

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá
La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá, ha qualificat hui de "traïció al poble valencià" l'aliança de Compromís amb Podemos, Esquerra Republicana de Catalunya i la CUP que han exigit a través d'una iniciativa parlamentària a Madrid demolir l'ampliació del Port de València.

"És una traïció als interessos dels valencians" ha afirmat Catalá qui ha recordat que està en joc una inversió privada de 1.000 milions d'euros, amb un gran impacte d'ús de més de 15.000 ocupacions durant la construcció i quan estiga la terminal en ple funcionament hi haurà més de 44.300 llocs de treball.

La portaveu del PP creu que "és lamentable que Compromís li seguisca el joc a partits independentistes catalans que l'única cosa que busquen és que el Port de Barcelona li arrabasse el lideratge al Port de València. És incomprensible que mentre ningú diu res per l'ampliació del Port de Barcelona que segueix a bon ritme, ací hi haja partits valencians que s'alien amb catalans per a boicotejar un projecte que crearà riquesa i ocupació en la nostra terra".

Així mateix, la portaveu del PP ha qualificat de despropòsit que és que vulga desmantellar una ampliació que ja està feta, que ha costat molts diners i que té tots els informes a favor.

"Exigisc a l'esquerra valenciana que defense els interessos dels valencians que és qui li paga el sou a tots ells. Els valencians no estan per a més ximpleries de l'esquerra. La ciutat ja ha perdut oportunitats com la Copa Amèrica per fer el ximple i no barallar per una competició que ha acabat a Barcelona", ha finalitzat.

Destacats