Catalá mostra la seua satisfacció per la detenció del presumpte piròman del Saler i agraeix el treball dels bombers

Guardar

Vox apoyará la bajada de impuestos municipales presentada por el gobierno de Catalá
Vox apoyará la bajada de impuestos municipales presentada por el gobierno de Catalá

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha assegurat que està “contenta que, per fi, hàgem pegat amb la persona que podria ser el responsable, el culpable, de tot el que ha passat en les últimes setmanes al Saler”. L’alcaldessa ha afegit, però, que “cal ser molt prudents en esta detenció perquè, en estes coses, cal ser-ho. Jo he de dir que respectem i col·laborarem al màxim amb l’administració de justícia i amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat, com hem fet fins ara”. 

Catalá ha assegurat que “tant la policia autonòmica com la policia local han tingut una presència permanent en la Devesa i han col·laborat amb la Guàrdia Civil i nosaltres hem fet una tasca molt important per completar la presència i la vigilància i intentar col·laborar al màxim en les investigacions”. En este sentit, María José Catalá ha agraït “a la Guàrdia Civil el seu treball, a la policia autonòmica el seu recolzament i a la policia local, que s’ha doblat per aportar recursos humans que moltes vegades són molt necessaris en la resta de la ciutat però que han estat al Saler”. 

L’alcaldessa considera que “nosaltres ja hem començat en un treball en el qual creiem profundament, que és la protecció des de la prevenció. I la prevenció des de la protecció, en el marc de la Devesa-Albufera, no només és la neteja, que ja la férem este estiu i continuarem fent-la, sinó també la instal·lació de canons d’aigua que refresquen la zona permanentment per tal que, en els moments d’altes temperatures, hi haja una humitat que evite els incendis i que hi haja una connexió molt més ràpida amb els bombers”.  

Per últim, l’alcaldessa ha assegurat que “no tinc paraules per agrair el treball dels bombers de l’Ajuntament de València. Han treballat tantes hores que és impensable la quantitat d’esforç i sacrifici que jo els he vist en els últims dies. Els agraïsc de cor el seu treball. Sense els bombers de València, açò haguera estat molt difícil. Són persones a les quals els devem molt i la ciutat ha d’estar molt agraïda”. 

Destacats