Catalá: “Els regidors i càrrecs polítics de l'Ajuntament hem de renunciar o donar a una entitat benèfica l'augment del sou del 0,9%”

Destaca que “totes les administracions responsables han renunciat a aprovar pujades de sou” en un moment de crisi econòmica i sanitària greu que afecta milers de valencians.

Guardar

Xisco-Navarro_Valencia-Extra_MJCatala-6
Xisco-Navarro_Valencia-Extra_MJCatala-6

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha anunciat hui que presentarà una iniciativa en la Junta de Portaveus perquè la pujada de sous a regidors i càrrecs de polítics del 0,9% siga donada a una entitat benèfica o que l'Ajuntament el destine a finalitats socials.

Catalá ha fet aquestes declaracions en la visita que ha realitzat aquest matí, juntament amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a l'Associació Missatgers de la Pau.

"Hem insistit reiteradament a l'alcalde Ribó que els càrrecs polítics, regidors, assessors i tot el staff polític de l'Ajuntament, hem de renunciar a la pujada de sou, per a generar un estalvi que es destine a la compra de material sanitari com a màscares per a persones vulnerables, o fer un compromís clar de donar-lo a una entitat benèfica", ha destacat.

En aquest sentit, ha recordat que "l'Ajuntament de Madrid ha aprovat la pujada de sous per als seus funcionaris però no als seus càrrecs polítics, ha renunciat a l'augment també la Diputació d'Alacant, i l'estan fent totes les administracions responsables"

Catalá ha confirmat que "si Ribó no aprova la renúncia a l'augment de sou per a càrrecs polítics, el farà el Partit Popular de manera independent".

Destacats