Catalá confirma que Ribó no rectifica els seus atacs a la Policia en la junta de Portaveus

El PP segueix avant amb la moció del Ple del dijous on tots els partits hauran de votar el suport a la Policia Nacional i la reprovació de l'alcalde Ribó per les seues declaracions

Guardar

catala-pp
catala-pp

L'alcalde Ribó s'ha negat hui a rectificar les seues declaracions on atacava a la Policia Nacional i donava suport a les manifestacions que van provocar disturbis als carrers de la ciutat.

La portaveu del Partit Popular, María José Catalá, li ho ha demanat hui en la Junta de Portaveus i l'alcalde s'ha negat a rectificar i diu que els explicarà en el Ple, on haurà de votar-se una moció del Grup Popular de suport a la Policia Nacional i reprovació de l'alcalde Ribó per les seues declaracions en contra de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

Catalá espera comptar amb el suport de tots els grups municipals a la seua moció de suport a la Policia Nacional i especialment del PSOE que és qui dirigeix a través de la Delegació del Govern l'actuació de la Policia.

La moció del PP, que es debatrà el dijous en el Ple. demana "condemnar els actes violents que han provocat grups de manifestants en diferents Ciutats espanyoles, entre elles València, durant les protestes convocades per a exigir la llibertat del delinqüent Pablo Hasél".

En el segon punt de la moció es demana "reprovar a l'alcalde de València per les seues crítiques a la Policia Nacional" i "instar a totes les formacions polítiques amb representació en aquest hemicicle a mostrar el seu suport i recolzar a les Forces i Cossos de Seguretat d'Estat com a garants de la seguretat pública del nostre país".

També es demana "condemnar tot tipus de manifestació que incite a l'odi o a la violència com les lletres de les cançons del raper Hasél en les quals s'enalteix a organitzacions terroristes com a ETA, l'Engrape, Terra Lliure o AlQaeda".

I finalment un altre dels punts és "mostrar el rebuig a les peticions d'indults per a persones condemnades per enaltiment de terrorisme. Respectar les sentències judicials i la separació de poders del nostre país. Reiterar el compromís d'aquest Ajuntament amb la qualitat democràtica d'aquest país i amb els valors que propugna el nostre Estat social i democràtic de Dret".

Destacats