Carpesa acollirà aquest diumenge 25 d'agost la VII Volta a peu solidària

El termini d’inscripció finalitza el divendres 23 d’agost

Guardar

mobilidad-carpesa
mobilidad-carpesa

Carpesa acollirà diumenge proper, 25 d'agost, la setena edició de la Volta a Peu Solidària. La prova, organitzada pel Club d'Hoquei Carpesa, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal.

La carrera, que es desenvoluparà al llarg d'un circuit mixt (part d'asfalt i part de pista de terra), es compon d'un recorregut de 6,7 quilòmetres i discorrerà a través dels termes municipals de Carpesa, Vilanesa, Alfara del Patriarca i Benifaraig. L'eixida tindrà lloc a les 20.00 des del carrer Mestre Cristóbal León, mentre que la meta estarà situada en la plaça del municipi valencià. Hi haurà un temps màxim d'1 hora i 30 minuts per a completar el recorregut.

La prova és completament solidària i tots els beneficis obtinguts mitjançant les inscripcions es donaran al Banc d'Aliments de València. A més, el dia de la carrera podran donar-se aliments no peribles. Així mateix, es duran a terme diverses proves per a xiquets de fins a 12 anys, la inscripció de les quals és gratuïta.

Les persones interessades en la VII Volta a Peu de Carpesa poden inscriure's a través de la web http://chcarpesa.net/, on està disponible tota la informació sobre la prova, o bé de forma presencial a l'ajuntament d'este poble de la ciutat de València els dies 22 i 23 d'agost de 18.00 a 21.00 hores. La quota d'inscripció és de 5 euros i el termini per les dues vies finalitza el divendres 23 d'agost.

Destacats