Cancel·lada la Fira del Llibre de València 2020

S'està treballant en mesures que permeten la celebració de la Fira del Llibre en format digital

Guardar

feria-libro
feria-libro

La Fira del Llibre de València es cancel·la definitivament. Així ho ha comunicat la Fundació Fira Llibre i el Gremi de Llibrers. Tal com han explicat, encara que des de les diferents administracions s'ha col·laborat en tot moment, l'actual situació sanitària requereix la posada en marxa d'un protocol anti-Covid que dificulta molt la celebració d'aquest esdeveniment.

En un primer moment, la Fira del Llibre de València 2020 estava prevista per al mes d'abril. En el seu moment, es va proposar ajornar-la per a celebrar-la del 13 al 22 de novembre a la plaça de l'Ajuntament. No obstant això, i per a evitar la concentració de persones s'ha optat per la seua suspensió definitiva.

Així i tot, des de la comissió organitzadora estan treballant per a poder desenvolupar activitats en streaming o mitjançant el canal de Youtube per a minimitzar l'impacte econòmic que suposa la cancel·lació de la Fira del Llibre. En aquest aspecte, expliquen en un comunicat, que "dels ingressos de la fira depenen, a més de les editorials, autors i llibreries, diferents empreses de muntatge d'infraestructures, electricitat, seguretat, neteja, i tota una sèrie de grups d'animació lectora, músics i diferents formacions artístiques, que esperaven amb il·lusió aquest esdeveniment que, en la passada edició, va rondar el milió d'euros en vendes".

Des de l'organització ja treballen per a preparar l'edició de 2021

Destacats