Bústies per a opinar sobre la peatonalització de la plaça de l'Ajuntament

Hasta el 4 de noviembre, el Ayuntamiento pone a disposición este sistema presencial en las Juntas de Distrito y en los Registros

Guardar

Buzones- plaza -Ajuntament
Buzones- plaza -Ajuntament

La regidora de Participació i Acció Veïnal, Elisa Valía, ha fet valdre aquestes bústies que "se sumen al procés participatiu online obert en la web www.valencia.es/pensem-la/es/" en el marc del procés per a definir els criteris ciutadans de la remodelació i conversió en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament. La ciutadania podrà opinar i participar de manera presencial fins al pròxim 4 de novembre en les Juntes Municipals de Districte, així com en els Registres d'entrada de l'Ajuntament.

"És una acció dirigida al públic en general, a tothom que passada per la plaça de l'Ajuntament i vulga formar part d'aquest procés de participació", ha remarcat. Així, la idea és que "la gent puga reflexionar sobre com volem arribar a la plaça, sobre com volem viure-la, sobre què volem que ocórrega en ella, què ocorre ara que volem mantenir i què no volem mantenir", ha apuntat.

Elisa Valía ha destacat que aquestes bústies suposen una alternativa a la via online "posant a la disposició de la ciutadania la possibilitat de donar la seua opinió sobre la nova plaça de l'Ajuntament de manera presencial, emplenant un formulari". Així, ha apuntat que "la ciutadania podrà opinar sobre la connectivitat, l'accessibilitat, la seguretat, l'habitabilitat i la identitat, així com els usos i la gestió en la plaça".

"Es tracta d'un procés de debat profund i intens i molt interessant per a la ciutadania en el seu conjunt, per això hem decidit instal·lar aquestes bústies", ha explicat la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, "una invitació als veïns i veïnes perquè s'impliquen i prenguen part activa en el seu disseny".

Elisa Valía ha animat a la ciutadania a participar en aquest procés, que suposa una primera fase d'escolta i transformació conceptual, «i després vindrà el procés de transformació física de la mà de la Regidoria de Renovació Urbana».

Arxivat a:

Destacats