Blanca Paloma actuarà en el Palau de la Música de València

Blanca Paloma actuarà a València amb motiu del 8 de març

Guardar

Blanca Paloma
Blanca Paloma

L'artista Blanca Paloma actuarà en el Palau de la Música de València amb motiu del 8 de març. Així, el concert tindrà lloc el mateix dia 8 a les 20.00 hores a la Sala Iturbi de l'auditori valencià. Una cita per a celebrar el Dia Internacional de la Dona mentre es gaudix d'una proposta innovadora del flamenc amb un espectacle sorprenent. Però, a més, el públic valencià tindrà l'oportunitat d'escoltar, per primera vegada, el seu nou tema 'Jaleo', així com la resta de les seues cançons. Les entrades ja es poden adquirir en la pàgina web del Palau de la Música.

Blanca Paloma és una de les veus més singulars del panorama musical internacional. Amb la seua música, pretén transcendir la tradició des del respecte a les nostres arrels i amb la finalitat de construir un nou folklore. Malgrat la seua llarga vinculació amb les músiques d'arrel en bandes com De Mar o Afalkay, l'artista il·licitana inaugura el seu projecte personal en 2021 amb el llançament del seu primer single "Secreto de agua", cançó de capçalera de la sèrie "Lucía en la telaraña" d'RTVE. A més, cal recordar que Blanca Paloma va ser seleccionada per a representar a Espanya en Eurovisió en la gala del Benidorm Fest de l'any passat.

Actualment, l'artista està treballant en la producció del seu primer disc que es publicarà amb Universal Music. Es tracta d'un projecte de folklore imaginari que, des de l'experimentació i l'experiència, pretén arribar al més profund de les nostres ànimes. "Jaleo" és l'última de les cançons que l'artista ha compartit com a avançament d'este treball, i que es podrà escoltar en directe en el concert que Blanca Paloma té preparat per al pròxim 8 de març a València.

El director del Palau, Vicente Llimerá, ha destacat respecte a este concert que "una de les nostres noves línies de treball és la d'atraure nous públics, oferint una programació que incloga grans artistes femenines com Blanca Paloma, i ampliar la programació del Palau més enllà de la música clàssica, en línia amb la celebració de la dona en la cultura musical".

No et quedes sense la teua entrada per a gaudir de l'espectacular concert que Blanca Paloma té preparat per a València dins de la seua gira nacional que acaba de començar.

Destacats