Benicalap celebra este cap de setmana el seu XVI Volta a Peu Solidària 'És Possible'

Guardar

1124 Plano Volta a Peu Solidaria
1124 Plano Volta a Peu Solidaria

Benicalap celebra este cap de setmana el seu XVI Volta a Peu Solidària "És Possible". Amb un recorregut previst de poc més de 6 quilòmetres de longitud, començarà a les 09.00 hores del diumenge 27. Amb este motiu, el Centre de Gestió de Tràfic de l'Ajuntament ha preparat un dispositiu especial, per a garantir la bona marxa de la cita esportiva, així com la normalitat en la mobilitat urbana durant la seua realització.

Segons l'organització, la duració prevista de la carrera serà d'aproximadament una hora. Els talls i obertura al trànsit es duran a terme de manera gradual, segons el pas de la carrera per l'itinerari marcat.

Un dia davant de, el dissabte 26, estan previstes unes carreres infantils en el carrer de La Safor, entre Nicassi Benlloch i Corts Valencianes, que es realitzaran entre les 16:30 i les 18.30 hores. Per aquesta raó, a carrer La Safor romandrà tancada al trànsit en ambdós sentits des del dissabte a les 10.00 hores fins al diumenge a les 12.30 hores.

LA CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DE LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT

De manera paral·lela, i com cada diumenge de final de mes, la plaça de l'Ajuntament assumirà la condició d'espai de vianants, per a acollir activitats a peu de carrer. A això se suma, aquest diumenge, la celebració del Dia Internacional per a Combatre la Violència de Gènere, en el marc de la qual se celebrarà en la dita plaça l'Igual-ment Fest entre les 11:00 i les 19.00 hores.

Com en cada ocasió, les mesures quant a les afeccions sobre el trànsit i els talls derivades de la peatonalització de la plaça de l'Ajuntament preveuen que únicament puguen accedir a ella en vehicle rodat els residents, l'EMT i els taxis, per mitjà d'un carril provisional habilitat entre els carrers Periodista Azatti i Roger de Llòria.

Cal tindre en compte, també, que l'accés a Plaça de la Reina a partir de la intersecció dels carrers de la Pau i Marqués de Dosaigües serà exclusiu per als veïns, autobús i taxis, així com l'accés a la plaça de Sant Agustí pels carrers de Xàtiva i Sant Vicent Màrtir.

Arxivat a:

Destacats