Batucada, concerts i teatre a la plaça de l'Ajuntament de València

L'IgualMent Fest València 2022 se celebra aquest diumenge, 27 de novembre

Guardar

Imatge d'una batucada / Foto: julien ortet
Imatge d'una batucada / Foto: julien ortet

Torna l'IgualMent Fest València 2022, un festival que ofereix una "mirada positiva" a la lluita contra la violència masclista, i que té com a objectiu acostar el concepte d'igualtat. D'aquesta manera, la fira reunirà més de 40 entitats, però també hi haurà concerts, batucada i teatre, aquest diumenge 27 de novembre, a la plaça de l'Ajuntament de València.

L'IgualMent Fest acollirà les actuacions musicals del grup de reggae Roots Amazonians, la cantautora Kela i el quartet Felices las cuatro. Així mateix, tampoc faltarà una batucada que posarà ritme a aquest festival o el teatre. Per descomptat, les entitats participants seran l'aparador perfecte per a mostrar a la ciutadania "els recursos que ofereix el tercer sector i establir, així, sinergies per a treballar de manera conjunta", ha explicat la regidora d'Igualtat Lucía Beamud.

Serà a partir de les 11.00 hores quan arranque, aquest diumenge, 27 de novembre, l'IgualMent Fest en la plaça de l'Ajuntament de València.

Aquest acte forma part de les accions programades dins del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. En aquesta ocasió, des del consistori han preparat el lema 'El tenim clar: homes contra la violència masclista' perquè l'objectiu és "sensibilitzar als homes, perquè necessitem la seua implicació i també fer front als grups negacionistes".

En aquest sentit, s'ha preparat una sèrie de materials, que es poden veure en https://www.valencia.es/es/25n2022, i entre els quals destaca un Decàleg contra la violència de gènere, especialment pensat per als homes. Així, combat actituds com l'androcentrisme, els models patriarcals de masculinitat, la passivitat o el silenci enfront d'actituds masclistes. També trenca amb el mite de l'amor romàntic, recorda que "només sí és sí" i insisteix en la necessitat de reconéixer el valor de la dona i donar suport a les seues reivindicacions.

Arxivat a:

Destacats