Avanços en la remodelació de l'entorn del Mercat d'Algirós

Ja s’ha tret a licitació la remodelació de la plaça Sant Felip Neri d’Algirós

Guardar

mercado-algiros
mercado-algiros

El passat mes de juny, el Mercat d'Algirós celebrava el seu 35 aniversari. Situat en la Plaça Sant Felip Neri, aquest mercat és un dels més emblemàtics de la ciutat de València. Bé és cert que no es tracta dels mercats més grans, però sí d'un que encara conserva l'essència dels mercats d'abans. L'enrenou diari dels consumidors, els productes frescos i la cura dels punts de venda són els seus senyals d'identitat. Aquest mercat ha sabut adaptar-se al pas del temps, amb l'engegada del servei a domicili en alguns llocs o l'obertura del mercat els divendres a la vesprada.

Prompte, l'entorn d'aquest mercat també lluirà en tota la seua esplendor. La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de València ja ha tret a licitació la remodelació de l'entorn del Mercat d'Algirós. Concretament, la plaça Sant Felip Neri amb un termini d'execució, aproximadament, de tres mesos, una vegada es liciten les obres.

Aquest projecte, que té com a objectiu millorar l'accessibilitat d'aquesta plaça, planteja, com va avançar Levante-EMV, la renovació i ampliació de les voreres de l'entorn del mercat, substituint a més les antigues rajoles, així com la reurbanització del carrer actor Llorens en el tram de la plaça Sant Felip Neri, que també contempla la col·locació d'escocells per a crear un entorn molt més verd.

Així mateix, la remodelació de l'entorn del Mercat d'Algirós té previst la instal·lació de canalitzacions per al reg dels arbres i la senyalització de les noves zones d'aparcament.

Destacats