Augmenten les sancions per incomplir l'ordenança de Neteja Urbana

Guardar

limpieza_botellones
limpieza_botellones

El regidor de Control Administratiu, Carlos Galiana, i el regidor d'Ecologia Urbana i Vicealcalde de València, Sergi Campillo, han donat a conéixer que en el que portem de 2019 ja s'han iniciat més procediments sancionadors per incompliment de l'ordenança de Neteja Urbana que en tot l'any 2018.

Concretament, segons les dades recopilades per la regidoria de Control Administratiu, que dirigeix Carlos Galiana, en l'any 2018 el servici va impulsar un total de 276 expedients sancionadors en aquesta matèria, mentre que només des de gener de 2019 fins hui dia el servici ha iniciat ja 297 expedients.

Així, l'Ajuntament va emetre liquidacions per import de 38.070 euros l'any 2018 i en el que portem de 2019 les liquidacions emeses han sigut de 31.800 euros (alguns dels expedients d'enguany encara estan en procés de tramitació).

El regidor d'Ecologia Urbana i Vicealcalde, Sergi Campillo, ha sigut contundent i ha assegurat que, a més de les campanyes de conscienciació, "contra les persones incíviques, l'Ajuntament actuarà amb fermesa i convicció".

Campillo ha recordat que "l'Ajuntament està treballant a reformar l'ordenança de neteja de l'espai públic, que després de 10 anys necessita ser actualitzada per adaptar-se millor a la realitat actual". D'altra banda, també es contempla renovar el règim sancionador associat a aquesta.

El regidor Galiana ha explicat que el departament de Control Administratiu realitza una "gran labor en la gestió de les sancions a aquells que tenen comportaments incívics i que van en detriment del bé comú i del conjunt de la societat. Des de l'Ajuntament vetllem perquè les normes de les quals ens hem dotat tots i totes es respecten en favor del benestar general dels veïns i veïnes de València".

Destacats