Arriba a València una exposició gratuïta d'animals en perill d'extinció

National Geographic i Movistar Plus+ porten Photo Ark, una exposició gratuïta

Guardar

Imatge de l'exposició Photo Ark
Imatge de l'exposició Photo Ark

Arriba a València Photo Ark, una exposició fotogràfica gratuïta sobre animals en perill d'extinció. De la mà de National Geographic i Movistar Plus+, aquesta mostra es podrà visitar fins al 21 de gener de 2023 en la Movistar Experience de València, situada al carrer de Ribera, 1. Sens dubte, una oportunitat perfecta per a descobrir l'extens catàleg d'imatges preses per l'explorador i fotògraf de NATIONAL GEOGRAPHIC Joel Sartore amb l'objectiu de conscienciar sobre l'amenaça d'extinció d'algunes espècies i la necessitat de conservar la biodiversitat.

L'exposició Photo Ark estarà oberta al públic en el següent horari: de dilluns a divendres 9.30 a 21.00 hores, i dissabtes de 10.00 a 21.00 hores.

Vint anys de treball, dedicats pràcticament en exclusiva a PHOTO ARK, han donat com a resultat un arxiu d'imatges que ja supera les 35.000 instantànies i que reuneix al voltant de 13.000 espècies animals. D'elles, algunes ja han desaparegut i altres estan enlaire risc de fer-ho si no es posen en marxa les mesures necessàries.

Per a immortalitzar aquestes imatges, Joel Sartore ha viatjat al voltant del món a la recerca d'aquelles més amenaçades, en un recorregut que fins hui abasta més de 50 països, entre ells Espanya, on ha estat diverses vegades i ha tingut ocasió de fotografiar espècies com l'ós bru o el linx ibèric, ara mateix sota protecció per l'amenaça d'extinció que plana sobre elles.

A més, com assenyalen, la singularitat d'aquesta exposició es deu a l'estil de Sartore. I és que cada animal posa davant la càmera amb la naturalitat i l'actitud d'un retrat autènticament humà.

No et perdes aquesta exposició única que ja es pot visitar i, a més, de manera completament gratuïta. L'objectiu de Sartore és continuar fent fotos fins que aconseguisca incorporar al seu arxiu el major nombre d'espècies possibles, especialment aquelles en major perill d'extinció.

Arxivat a:

Destacats