Arriba a la Marina de València el Festival Surf, Music & Friends amb activitats gratuïtes i 'food trucks'

Aquest esdeveniment se celebrarà del 9 al 12 de juny en el port esportiu de la ciutat

Guardar

Un jove fent surf
Un jove fent surf

València acollirà aquest mes de juny el Festival Surf, Music & Friends. Així, aquest 2022 se celebrarà la novena edició d'aquest esdeveniment que gira entorn al surf, però hi haurà una novetat respecte a les passades edicions, ja que el festival es trasllada des de la localitat asturiana de Salinas fins a la capital del Túria. Sota el lema 'A València se surfea', l'objectiu dels organitzadors és mostrar la cultura que existeix entorn als esports de lliscament, com el surf, que la seua pràctica es transporta cada vegada més a les ciutats.

L'elecció de València per a la celebració d'aquest festival no ha sigut casualitat. Precisament, els seus organitzadors buscaven una nova destinació per a aquest esdeveniment que representara l'esport, l'oci, la música i la gastronomia. I un lloc on, a més, poguera quedar-se "un xicotet llegat amb la part formativa i el treball de base, ja que el surf és molt més que lliscar-se en una taula sobre ones", ha explicat el seu codirector Carlos Meana durant la presentació.

Del 9 al 12 de juny la Marina de València acollirà el Festival Surf, Music & Friends en el qual es congregaran algunes de les figures més importants del surf i els esports de lliscament a nivell internacional com són Jaimie Mitchell i Ben Larg; però també dins del panorama espanyol com Axi Muniain o la windsurfista Iballa Ruano.

Activitats gratuïtes en la Marina de València

Durant les quatre jornades que durarà l'esdeveniment —els dies 9, 10, 11 i 12 de juny—, la Marina de València serà l'emplaçament on s'organitzaran múltiples activitats tot tipus, ja que el festival no és sol un esdeveniment de surf sinó que mescla l'oci, la música i la cultura amb l'esport.

La Marina de València
La Marina de València

Quatre dies en els quals els amants del surf i qualsevol persona que assistisca podrà gaudir de manera gratuïta de totes les activitats organitzades. Des de tallers de personalització de taules de surf al moment, fins a yincanas, passant per neteges de platges per a reforçar la sostenibilitat i el respecte al medi ambient del festival. També hauran food trucks en la qual se serviran diferents tipus de menjar, els denominats surf markets (per a adquirir objectes relacionats amb aquest esport) i es projectaran vídeos de surf en la pantalla gegant que haurà instal·lada.

D'altra banda, el festival també vol potenciar la seua labor divulgativa i educativa a través de l'Aula del Mar on participarà el doctor Fernando de Rojas o la ironwoman australiana Lizzie Wellborn qui també és una ferma protectora dels oceans. La música en directe tampoc podrà faltar en aquesta cita cultural i hauran concerts de grups com Els Invaders, Calivvla, Mr. Sánchez o La Perruquera.

Arxivat a:

Destacats