Arranquen les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri

Guardar

parque- Córdova
parque- Córdova

Hui s'inicien les actuacions de millora dels parcs infantils de Beniferri, que consistiran a ampliar el nombre d'elements de les tres zones de jocs ubicats al carrer Camí Vell, al carrer Còrdova i Camp del Túria. Campillo destaca la inversió del govern municipal "per dignificar els nostres pobles".

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat de l'inici de les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri. Un projecte que comptarà amb una inversió de prop de 46.000 euros, finançada a càrrec dels pressupostos participatius donant resposta a una demanda ciutadana. Es tracta de tres zones de joc als quals se sumaran nous elements com ara gronxadors, tobogans, carrusels inclusius, i rocòdrom, entre d'altres. Campillo ha explicat que "és un dels nostres objectius millorar l'espai públic i dotar-lo de les infraestructures necessàries perquè els nostres veïns i veïnes, especialment els més menuts, gaudisquen del seu entorn".

Els parcs infantils estan ubicats al carrer Camí Vell, al carrer Còrdova i al carrer Camp del Túria de Beniferri. Hui s'inicien aquestes obres que s'allargaran durant tres setmanes. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat la inversió que s'està fent des del govern municipal per "dignificar els nostres pobles".

En aquest mateix sentit, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha dit que "igual que a València les polítiques verdes avancen en forma de jardins i de plantacions als barris, els nostres pobles segueixen la mateixa línia i s'està demostrant en multitud d'intervencions de nous jardins, parcs infantils o zones de socialització per a gossos. Concretament, aquest nou espai verd serà molt important i dotarà de major qualitat de vida als veïns i veïnes de Beniferri".

Destacats