L'arbre de Nadal torna a la plaça de l'Ajuntament de València

La plaça de l'Ajuntament de València recupera l'element decoratiu per excel·lència de Nadal

Guardar

Arbre de Nadal a València 2020
Arbre de Nadal a València 2020

La plaça de l'Ajuntament de València recupera l'arbre de Nadal. Així ho ha confirmat la regidora de Recursos, Lluïsa Notario, durant la presentació de les llums de Nadal 2022. D'aquesta manera, desapareixeran les boles gegants que es van instal·lar l'any passat per a tornar a apostar pel gran arbre de Nadal que, a més, suposarà un important estalvi energètic.

No obstant això, la il·luminació de Nadal de la plaça de l'Ajuntament comptarà amb una altra sorpresa. I és que del 21 de desembre al 4 de gener, valencians i turistes gaudiran d'un videomapping que es projectarà en la façana de la casa consistorial amb imatges sobre la capitalitat del disseny i la futura capitalitat verda europea que ostentarà la capital del Túria en 2024.

Per descomptat, la il·luminació a la plaça de l'Ajuntament es completarà amb altres elements ornamentals que, com cada any, decoren els voltants de la plaça. En aquest sentit, Notario ha explicat que, després de la reunió mantinguda amb l'Associació de Comerciants del Centre Històric, s'ha decidit ampliar la il·luminació a altres carrers de la zona centre, on també hi ha comerços locals històrics, com són Músic Peydró o Llanterna.

Però, quan es podrà gaudir de l'arbre de Nadal de València? L'encesa de llums tindrà lloc el divendres, 2 de desembre, a les 19.00 hores. A partir d'eixe dia, la il·luminació de la plaça de l'Ajuntament es podrà veure en el següent horari: de dilluns a dijous de 18.00 a 00.00 hores; i divendres, caps de setmana i festius de 18.00 a 00.30 hores.

Finalment, cal recordar que els arbres de Nadal també s'estendran, com en edicions anteriors, a diferents barris de la ciutat de València, com és el cas de Patraix, Campanar, Malilla, Algirós o Russafa, entre altres. Com a novetat, enguany s'incorporen els barris de Nou Moles i Sant Isidre.

Arxivat a:

Destacats