Aquests són els barris de València que visitarà la missatgera dels Reis d'Orient

Descobreix en quins barris de València estarà la missatgera Caterina i la bústia reial

Guardar

Imatge dels Reis d'Orient
Imatge dels Reis d'Orient

La missatgera dels Reis d'Orient, Caterina, acompanyada de la bústia reial recorrerà els diferents barris de València perquè els xiquets i xiquetes puguen depositar les seues cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar. A més, per entregar la carta, els més xicotets de la casa s'emportaran un record de la missatgera reial.

Serà a partir de la setmana vinent quan comencen les visites de la missatgera Caterina i la bústia reial. Aquests són els barris de València que visitarà:

- 24 de desembre: plaça Mercat Central (Ciutat Vella)

- 26 de desembre: plaça Segòvia (L'Hort de Senabre)

- 27 de desembre: esplanada església de Vera (Malva-rosa)

- 28 de desembre: plaça Artur Piera (Nou Moles)

- 29 de desembre: Jardí de Morvedre, carrer Sagunt, 98 (Morvedre)

- 30 de desembre: plaça Verge de Lepant (Castellar-l'Oliveral)

- 2 de gener: plaça Pedagog Pestalozzi (Montolivet)

- 3 de gener: plaça Patraix (Patraix)

- 4 de gener: Parc de Benicalap (Ciutat Fallera)

- 5 de gener: La Marina de València (al costat de l'edifici del rellotge)

L'horari, tots els dies, serà de 10.00 a 14.00 hores. Durant eixe període de temps, Caterina recollirà les cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar.

No obstant això, no serà l'única activitat nadalenca a la ciutat de València. I és que des de l'Ajuntament s'han organitzat més de 300 activitats. Així, Expojove tornarà a obrir les seues portes el pròxim 26 de desembre, i la plaça de l'Ajuntament recuperarà les Campanades Infantils perquè els xiquets i xiquetes visquen una nit de Cap d'Any pensada exclusivament per a ells i elles.

A més, el Parc Central de València es converteix en un nou escenari nadalenc amb la visita dels personatges que participaran en la Cavalcada de Reis de València i amb actuacions musicals i teatrals pensades per a tots els públics. Descobreix tota la programació de Nadal a València a través d'aquest enllaç.

Arxivat a:

Destacats