Aquestes són totes les línies d'EMT per a anar a les platges de València aquest estiu

Descobreix el recorregut i la freqüència de les línies d'EMT València per a anar a la platja

Guardar

Un autobús de l'EMT a les platges de València / Foto: EMT
Un autobús de l'EMT a les platges de València / Foto: EMT

EMT València ha posat en funcionament diferents línies d'autobusos per a arribar a les platges de la ciutat. Unes línies que han ampliat el recorregut i les freqüències des del passat 10 de juny, i que es mantindran fins al mes de setembre. Així, descobreix totes les línies d'autobusos d'EMT per a anar a les platges de València aquest estiu.

Les línies 8, 18, 19, 23, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98 i 99 han augmentat les freqüències durant el dispositiu especial d'estiu d'EMT València per a acostar a les persones usuàries a les platges de la ciutat. En aquest sentit, cal destacar que les línies 19, 24, 25, 93 i 99 també prolonguen el seu servei durant la nit.

Quant al recorregut de les línies, gran part de les línies que van a les platges de la ciutat han ampliat el seu itinerari fins a la façana marítima. Aquest és el cas de la línia 18, que connecta els barris de Malilla i Sant Marcel·lí amb el passeig marítim; mentre que les línies 92, 95 i 98 també canvien la seua fi de parada i arribaran fins al passeig marítim de València.

EMT playas
EMT platges

Finalment, cal destacar que València ha posat en marxa dues línies exprés que connectaran el centre de la ciutat amb les platges del sud. Així, aquestes dues línies circulen diàriament amb una freqüència de pas d'una hora, realitzant un trajecte de 30 minuts des de Porta de la Mar fins a les platges de Pinedo o El Saler.

Més detalladament, la línia que arriba fins al Saler realitza el següent recorregut: Porta de la Mar, Antiga Facultat de Magisteri, Campins València Saler, Pinars (parell) - El Saler i finalment la parada de destí serà la de Platja El Saler.

El recorregut de tornada és el següent: Platja El Saler, Pinars (imparell) - El Saler, Càmping València Saler, Alcalde Reig Pont del Regne i Porta de la Mar.

D'altra banda, la línia que uneix València amb Pinedo té les següents parades: Porta de la Mar, Antiga Facultat de Magisteri, Carrera del Riu (parell) Rotonda autovia, Carrera del Riu (parell) Canal, Mossén Cuenca-Major i Pinedo. I per a la volta, Pinedo, Carrera del Riu Mossén Cuenca, Carrera del Riu (imparell) Canal, Carrera del Riu (imparell) Rotonda Autovia, Alcalde Reig Pont del Regne i Porta de la Mar.

Arxivat a:

Destacats