Aquestes són les restriccions al trànsit per a accedir a les platges de València en la nit de Sant Joan

Les restriccions arrancaran a les 18.00 hores, encara que es permetrà l'accés a residents i servei públic

Guardar

Un dels agents de Policia Local de València vigilant la platja
Un dels agents de Policia Local de València vigilant la platja

La ciutat de València es prepara per a celebrar la nit de Sant Joan. D'aquesta manera, i a causa de la gran afluència de persones que es preveu, les restriccions al trànsit per a accedir a les platges de València començaran a partir de les 18.00 hores de demà, 23 de juny, encara que es permetrà l'accés a residents i serveis públic.

Els primers talls començaran en tots els accessos a la platja des dels carrers Dr Lluch i Cavite. Aquests talls els realitzarà la Policia Local, de manera progressiva, en funció de l'afluència de públic que es vaja registrant durant la vesprada. A partir de les 21 hores es realitzaran talls de trànsit en els accessos a la zona marítima des dels carrers Menorca, Eivissa, Serreria, Marino Blas de Lezo, Luís Peixó i Enginyer Fausto Elio. També es realitzarà un filtre selectiu de vehicles a l'avinguda del Port des de Serreria, així com a Menorca en sentit avinguda del Port des de Juan Verdeguer.

Des dels diferents serveis municipals s'ha confeccionat un operatiu especial per a la Nit de Sant Joan, en el qual participaran, 275 policies locals, 55 bombers i 20 voluntaris de Protecció Civil, així com membres d'altres serveis com el de neteja. El dispositiu de seguretat es realitzarà en coordinació amb altres cossos de seguretat com el Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil i la Policia de la Generalitat.

Així mateix, cal recordar que l'Ajuntament de València ha permés l'encesa de fogueres a les platges del nord de la ciutat, ja que a les platges del sud estarà completament prohibit. D'aquesta manera, s'habilitaran nou punts de repartiment de llenya, que estaran senyalitzats amb banderes, a les platges de Malva-rosa i Cabanyal-Canyamelar. Els punts de repartiment estaran operatius des de les 16.30 fins a les 18.30 hores. En total, el consistori preveu el repartiment de 35 tones de llenya.

Destacats