Aquestes són els carrers tallats per la Mitja Marató de València 2022

L'avinguda dels Tarongers es tancarà en tots dos sentits des del divendres 21 d'octubre a les 22.00 hores

Guardar

Eixida Mitja Marató València 2021
Eixida Mitja Marató València 2021

València es prepara per a la 31ª edició de la Mitja Marató de València Trinidad Alfonso-Zurich 2022, que se celebrarà aquest diumenge 23 d'octubre. El recorregut de poc més de 21 km i 20.000 participants afectarà la circulació entre les 07.30 i 11.45 hores, excepte en l'avinguda dels Tarongers, que romandrà tancada des de la nit del divendres a les 22.00 hores. Així mateix, la carrera donarà principi a les 08.25 hores del diumenge i es prevé que l'últim corredor o corredora passe por la meta al voltant de les 11.37 hores.

Aquesta carrera popular, que ha repartit més 15.000 de dorsals i s'organitza por l'escola d'atletisme S.D. Correcaminos, comptarà amb cinc eixides; a les 08.25, 08.30, 08.40, 08.50 i 09.00 hores. A més, la prova seguirà el següent itinerari:

Avinguda dels Tarongers (a l'altura de la Residència Galileu Galilei), carrer de Lluís Peixó, Marí Blas de Lezo, Serradora, Eivissa, carrer de Menorca, passeig de l'Albereda, plaça Europa, Pare Tomàs de Montañana, avinguda de Ramón Llull, avinguda de Blasco Ibáñez, Cavanilles, Molinell, Ruaya, Reus, Joaquín Ballester, avinguda de Pius XII, pont de les Glòries Valencianes, Gran Via Fernando el Catòlic, Gran Via Ramón y Cajal, Sant Vicent Màrtir, carrer Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Justícia, Ciutadella, plaça Amèrica, pont d'Aragó, plaça Zaragoza, passeig de l'Albereda, plaça Europa, passeig de l'Albereda, call de Menorca, Eivissa, avinguda del Port, avinguda de les Balears, avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, plaça de l'Armada Espanyola, carrer del Doctor Lluch i avinguda dels Tarongers (a l'altura del Cementeri del Cabanyal).

Canvis en el trànsit, transport i carrers tallats

L'avinguda dels Tarongers es tancarà en tots dos sentits per al trànsit rodat des del divendres 21 d'octubre, a les 22.00 hores, fins al diumenge 23 d'octubre a les 20.00 hores.

1018 Mitja Marató 2022 Tall Tarongers
Mitja Marató 2022 Tall Tarongers

Posteriorment, a partir de les 08.00 hores del diumenge s'efectuarà la resta de corts de tot el circuit, que aniran obrint-se progressivament per trams conforme vagen passant els i les participants.

Així mateix, la circulació del tramvia en tots dos sentits de l'avinguda dels Tarongers estarà impedida entre les 07.30 i les 12.00 hores del diumenge, i el mateix ocorrerà en el tram de Ruaya/Molinell, que impossibilitarà el pas de 08.30 a 10.30 hores.

Respecte al servei modificat en algunes línies de l'EMT amb motiu dels talls al trànsit, totes aquelles persones usuàries interessades poden consultar aquestes alteracions i desviaments en la secció Última Hora de la web emtvalencia.es, així com a través de la seua App (EMT València) i xarxes socials com Twitter (@emtvalencia) i Facebook (pàgina oficial).

1018 Mitja Marató 2022 Temps de talls 
Mitja Marató 2022 Temps de talls

App Mitja Marató València

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich compta amb l'APP de la Mitja Marató València per a dispositius mòbils de la prova, que té l'objectiu que tots els corredors i usuaris tinguen la possibilitat de conéixer amb detall la informació més rellevant sobre aquesta carrera popular.

De fet, l'aplicació també permet seguir el transcurs de la carrera, del corredor que tu tries, en viu, així com a quina velocitat està corrent.

Arxivat a:

Destacats