Aprovat la modificació del projecte de reurbanització de diversos carrers de Cabanyal

Guardar

La Junta de Govern Local aprovarà demà la modificació del 'Projecte de renovació d'infraestructures viàries i millores mediambientals i d'accessibilitat' de diferents carrers del barri del Cabanyal. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha assegurat que «aquestes modificacions serveixen per a millorar la qualitat de vida i mediambiental del barri».

Els treballs, finançats pel Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, van consistir en la reurbanització de les vies Columbretes, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, Àngels, Pare Lluís Navarro i l'avinguda Mediterrània amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat i la qualitat urbana. Per a això, es va renovar el paviment per un de nou fonoabsorbent i es va ampliar l'amplària de les voreres, les zones d'aparcament i la calçada.

Ara, la modificació del projecte suposa la finalització de la urbanització de Doctor Lluch que va quedar pendent en el projecte original en coincidir amb la zona per la qual passava l'ampliació de l'Avinguda Blasco Ibáñez. D'aquesta forma, quedarà urbanitzada el carrer Doctor Lluch des d'Amparo Guillem fins a la de Pescadors. A més, es completarà la jardineria de tots els carrers inclosos en el projecte, col·locant arbratge en els escocells que es van deixar preparats.

Finalment, es farà una revisió integral de les obres de reurbanització ja executades per a reparar aquells desperfectes com a rajoles soltes o trencades i alguns acabats per a millorar la qualitat final de l'obra després de les deficiències detectades. «Amb aquest modificat es millorarà l'acabat final de l'obra i s'introduirà l'arbratge per a millorar la qualitat de vida i mediambiental del barri, alhora que continuem allunyant l'ombra de la prolongació de l'avinguda que encara quedava per a garantir que no torne mai», ha comentat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià.

Destacats