Aprovat el projecte de reurbanització del carrer Isabel la Catòlica

Guardar

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí el projecte per a la reurbanització del carrer Isabel La Catòlica, en el barri de l'Eixample, i l'encreuament amb el de Ciril Amorós. Els treballs duraran sis mesos i es millorarà l'accessibilitat gràcies a l'ampliació de voreres, i es col·locarà arbratge i zones de càrrega i descàrrega.

Actualment aquest tram presenta calçades i voreres en mal estat, a més de diferents amplàries i diferents tipus de paviment. Per això, i amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat, s'augmentarà l'amplària de les voreres i se'n canviaran les rajoles per altres fetes amb materials antilliscants.

D'altra banda, es renovarà la calçada amb llambordes de formigó i s'establirà una zona de càrrega i descàrrega, aparcament per a motos i adaptats en el costat sud del carrer. S'executaran 16 nous escocells per a arbratge i s'instal·larà nou mobiliari urbà com a bancs, papereres i aparcabicis.

Durant els treballs serà necessari tallar el trànsit en aquesta via, permetent als veïns de la zona l'accés als garatges, per la qual cosa serà necessari desviar la circulació als carrers adjacents.

«La secció del carrer serà similar a d'altres ja realitzades com ara Pizarro o Hernán Cortés. Amb aquest projecte, juntament amb el de la conversió en zona de vianants del carrer Jorge Juan, es completarà la reurbanització d'una part molt important de l'Eixample que reclamen comerciants i veïns» ha comentat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià.

Els treballs de reurbanització duraran sis mesos i compten amb un pressupost -IVA inclòs- de 831.356,60 euros.

Destacats