Aprovades les obres de reparació del pont de la V-15 sobre la carrera del Riu i el ferrocarril en La Punta

Guardar

La regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé
La regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres les obres de reparació integral del pont de la V-15 sobre la carrera del Riu i el ferrocarril en La Punta amb una inversió de mig milió d'euros. Així ho ha indicat l'edil de l'executiu municipal Pilar Bernabé en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local.

La regidora ha detallat que aquests treballs "es faran en tres fases perquè interferisquen el menys possible en la vida dels veïns" de la zona i en el trànsit de l'entorn. Bernabé ha assegurat que aquesta intervenció millorarà per als veïns "un espai i un entorn que estava molt degradat".

D'altra banda, s'ha aprovat el projecte de reposició del paviment de diverses voreres de la ciutat durant aquest any i amb una inversió també de 500.000 euros, com ha apuntat la regidora.

Aquest pressupost es destinarà a actuacions en els barris de la Raiosa, Arrancapins, Sant Francesc, Exposició, La Petxina, Sant Antoni, Cabanyal-Canyamelar i el Botànic.

"Són huit barris que veuran millorada la mobilitat i accessibilitat als seus carrers", ha manifestat Pilar Bernabé, que ha assenyalat que aquestes actuacions s'emmarquen en la línia de treball que es desenvolupa per a aconseguir una "ciutat de places" amb recuperació de l'espai públic "on el vianant cobra rellevància". L'edil ha afirmat que els treballs previstos milloraran la mobilitat i l'accessibilitat als carrers.

Destacats