L'Ajuntament de València finalitza les obres d'ampliació de les zones esportives de Castellar-l'Oliveral

Guardar

L'alcaldessa de València, María José Catalá, i Rocío Gil, regidora d'Esports, visiten les obres d'ampliació de les zones esportives de Castellar-l’Oliveral
L'alcaldessa de València, María José Catalá, i Rocío Gil, regidora d'Esports, visiten les obres d'ampliació de les zones esportives de Castellar-l’Oliveral

L’Ajuntament de València ha finalitzat ja les obres d’ampliació de les zones esportives de Castellar-l’Oliveral, als Pobles del Sud, una ampliació que inclou una pista de bàsquet, dos pistes de pàdel, una zona de jocs infantils, cal·listènia, àrea per a la pràctica de preesport i zones de socialització de barri. 

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha visitat els noves instal·lacions i ha destacat que “no només complementaran les instal·lacions esportives existents sinó que satisfaran la demanda  creixent de les associacions veïnals i els residents de totes les edats”. Catalá ha afegit que “esta infraestructura es convertirà en un espai de reunió per al veïnat ja que és un punt de trobada on també se celebren esdeveniments socials i culturals”. 

María José Catalá ha afirmat que “estes instal·lacions promouen un estil de vida saludable i actiu per a la ciutadania, fomenta la pràctica esportiva i la convivència comunitària de Castellar-l’Oliveral amb una oferta esportiva per a totes les edats”. 

La nova infraestructura té una superfície de 3.511,51 metres quadrats, les obres s’han fet amb un termini d’execució de cinc mesos i un pressupost de 239.826,84 euros. Les noves zones esportives han disposat de finançament de la Diputació de València dins del Pla d’Inversions per a municipis 2021. 

La instal·lació esportiva elemental (IDE) de Castellar-l’Oliveral va ser construïda l’any 2006 amb una superfície inicial de 1.400 metres quadrats. Fins ara disposava d’una pista poliesportiva coberta per a futbol sala, handbol i hoquei, a més de la piscina d’estiu. 

Destacats