L'Ajuntament impulsa actuacions per a afavorir al sector del taxi

Guardar

Imatge d'un taxi
Imatge d'un taxi

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de València posarà en marxa diverses actuacions encaminades a afavorir la mobilitat del sector del taxi a la ciutat després de mantindre diferents reunions amb la Federació Sindical del Taxi de València i Província i l'Associació Gremial del Taxi.

Dins d'estes primeres mesures acordades amb el sector destaca que s'intercanviaran les places reservades al taxi amb les places destinades a càrrega i descàrrega al carrer de la Blanqueria, així com en la de l'Estacioneta per a guanyar visibilitat.

També s'habilitarà el gir per a taxi en l'avinguda del Cardenal Benlloch intersecció amb el carrer d'Ernest Ferrer i es disposarà una nova parada de taxi enfront de l'entrada de l'hotel Westin. A més, es permetrà el gir al carrer de Pérez Pujol per a anar al carrer de les Barques.

A més de l'anterior, i amb la finalitat de promocionar i facilitar l'accés al centre de la ciutat i als mercats municipals de l'entorn, es crearan tres noves parades de taxi en les següents ubicacions: Plaça de la Ciutat de Bruges, plaça de Tavernes de la Valldigna i al carrer de Colón abans de l'encreuament amb la intersecció amb Pascual i Genís.

En el cas de la parada de taxis en la plaça de L’Ajuntament s'ha optat per reubicar l'existent en paral·lel a la nova zona de parada de l'EMT, creada per a donar resposta a la reordenació de les línies al seu pas pel centre. 

 

 

Destacats