L’Ajuntament de València convoca les subvencions municipals per a la programació i projectes culturals

El termini de presentació de sol·licituds comença hui 2 de març i finalitzarà el 12 d'abril

Guardar

La plaça de l'Ajuntament de València
La plaça de l'Ajuntament de València

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de subvencions municipals per a les entitats, institucions i associacions de la ciutat de València que desenvolupen programacions i projectes culturals de forma periòdica. L'import màxim global de les subvencions ascendeix a 150.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds comença hui 2 de març i finalitzarà el 12 d'abril. Els tràmits poden realitzar-se als registres presencials de l'Ajuntament de València o per via telemàtica mitjançant la seu electrònica municipal.  

Aquestes subvencions podran sol·licitar-les entitats, institucions i associacions culturals no festives. D'aquesta manera, es subvencionaran festivals culturals no relacionats amb el teatre, el circ i la dansa, certàmens, jornades i concursos multidisciplinaris, audiovisuals sobre la ciutat de València, trobades de caràcter artístic, projectes editorials i programacions culturals estables, entre altres activitats.

D'altra banda, queden expressament excloses les arts escèniques, les festes populars i religioses, les pràctiques esportives, les activitats educatives de caràcter acadèmic i els projectes de conscienciació mediambiental o sanitària, que ja es troben incloses en altres convocatòries.

 

Destacats