Agricultura resol la concessió de les ajudes per la invasió d'Ucraïna a 30.000 citricultors i ramaders

La conselleria resol les ajudes de 26,7 milions d'euros destinades a les explotacions de cítrics i al sector avícola, canícula, de boví, oví i caprí

Guardar

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà
La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica concedeix a unes 30.000 citricultores i ramaders les ajudes de 26,7 milions d'euros per a pal·liar l'impacte econòmic de la invasió d'Ucraïna en el sector.

La conselleria ha publicat hui la resolució de les ajudes que cobreixen una superfície citrícola per damunt de les 93.000 hectàrees i que sumen a més d'un miler de ramaders dels sectors avícola, canícula, de boví, oví i caprí.

La Comunitat Valenciana va obtenir la dotació més gran d'aquesta línia d'ajudes per a les explotacions de cítrics, més de 24,1 milions d'euros, fruit de la negociació i mediació del departament de Mireia Mollà en la Conferència Sectorial d'Agricultura.

reivindicació del sector en el nostre territori i un reconeixement a les dificultats que travessa amb motiu de la sobreoferta, la competència deslleial i l'escalada dels costos de producció".

Mollà ha assenyalat que els cítrics són l'únic sector agrari que rep aquests fons gràcies al treball de pressió per a exposar i contrarestar les causes que amenacen a la citricultura valenciana.

En l'apartat ramader la concessió supera el miler de beneficiaris de les partides (de 2,5 milions d'euros en total) destinades a les granges de pollastres, conills, oví, caprí i boví.

Arxivat a:

Destacats