A la platja, A soles o amb el teu gos?

Guardar

Font: redcanina.es
Font: redcanina.es

Arriba l'estiu i amb ell, la calor i les ganes de refrescar-nos i anar a la platja. Però, què passa amb les nostres mascotes? Ja no cal que els deixes a casa. La platja de Pinedo estrena el 'Beach Club Canino', un espai reservat perquè els gossos també puguen apegar-se un capbussó.

Este projecte municipal, aprovat el passat mes de febrer, va ser una iniciativa de la regidora Pilar Soriano. I per fi, s'ha posat a la pràctica fitant una zona de la platja de Pinedo, prop de la desembocadura del riu Túria.

En este espai reservat, els gossos poden jugar, banyar-se o donar passejos. No obstant això, també és imprescindible complir una sèrie de normes. Entre elles, mantindre la platja neta. En este sentit, s'ha col·locat un expenedor de bosses perquè els amos puguen arreplegar els excrements de les seues mascotes.

A més, des de l'ajuntament informen que els gossos han d'estar lligats. D'esta manera, s'han instal·lat una sèrie d'estaques en la vora perquè puguen descansar quan acaben de disfrutar del bany. Així mateix, s'exigeix que aquells gossos considerats potencialment perillosos porten posat el boç, però també tinguen vigent tota la documentació i les vacunes.

I si estàs molt lluny de Pinedo, a València Extra t'informem d'altres platges dog-friendly, com per exemple la Platja L'Ahuir de Gandia, Punta del Riu Sec en El Campello o a Vinaròs, la Platja AiguaOliva.

Arxivat a:

Destacats