84 racions de menjar durant 12 dies: Benimaclet i World Central Kitchen es bolquen amb les persones més vulnerables

L’ONG World Central Kitchen ha portat aquesta iniciativa a més de 20 ciutats del món entre les quals es troba València

Guardar

world-central-kitchen
world-central-kitchen

L'actual crisi sanitària està generant també una crisi econòmica, que ha provocat que moltes famílies es troben en situacions de vulnerabilitat. Diferents organitzacions s'estan bolcant per a aportar un granet d'arena a aquesta lluita, i l'associació veïnal de Benimaclet tampoc s'ha volgut quedar arrere. D'aquesta manera, i en col·laboració amb l'ONG World Central Kitchen, ajudaran a les persones més necessitades d'aquest barri valencià.

Com? Durant 12 dies, l'Associació Veïnal de Benimaclet col·laborarà amb el Centre Municipal de Serveis Socials del barri per a repartir un total de 84 racions de menjar per a totes aquelles persones que estiguen passant per moments de dificultat econòmica a causa d'aquesta pandèmia. D'aquesta manera, les racions de menjar es repartiran de la següent manera: 16 aniran destinades a 'Amics del Carrer', 44 a la llista de persones que proporciona Serveis Socials i, finalment, 24 racions per als veïns i veïnes de Benimaclet que ho hagen sol·licitat a l'associació.

Una xarxa de solidaritat que s'estén per tot el barri de Benimaclet, i que és possible gràcies a la donació de l'ONG World Central Kitchen. Aquesta organització pertany al reconegut xef espanyol José Andrés, establit als Estats Units. Després d'iniciar aquest projecte solidari, José Andrés va decidir començar a treballar amb l'ONG a Espanya per a ajudar a combatre la crisi actual.

Aquesta iniciativa, que sorgeix de la necessitat de garantir l'alimentació a les persones més vulnerables, va començar a desenvolupar-se a Madrid, en tractar-se d'una de les comunitats autònomes més afectades per la Covid-19. No obstant això, aquest projecte ha anat estenent-se i World Central Kitchen ha donat resposta en més de 20 ciutats de tot el món.

Ara, aquesta acció solidària arriba a València, al barri de Benimaclet, per a continuar estant al costat de les persones que més el necessiten.

Arxivat a:

Destacats