50 startups exhibiran el talent innovador de l'ecosistema emprenedor valencià en la tercera edició del VLC Startup Market

Projectes capdavanters de sectors com l'Agrotech, Fintech, Design Fashion o la Indústria 4.0 es concentraran en la plaça de l'Ajuntament el 23 i 24 d'octubre

Guardar

Pilar Bernabé, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l'Ajuntament de València
Pilar Bernabé, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l'Ajuntament de València

L'Ajuntament de València, a través de València Activa i VIT Emprende, ha seleccionat a 50 startups de sectors tan variats com l'Agrotech, el Fintech, el Design Fashion o la Indústria 4.0 per a participar en la tercera edició del VLC Startup Market. Estes empreses de nova creació exhibiran els seus projectes en la plaça de l'Ajuntament i acostaran a la ciutadania al talent innovador, donant mostra del potencial de l'ecosistema emprenedor valencià.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha valorat "molt positivament" l'èxit de la convocatòria, a la qual s'han presentat més de 70 sol·licituds i ha recordat que "la plaça de l'Ajuntament es convertirà en un aparador inigualable per a les startups, que podran exhibir els seus projectes en un lloc emblemàtic, fent partícip a la ciutadania de tota la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a la nostra ciutat".

En eixe sentit, s'han presentat a la convocatòria startups de sectors molt variats. El sector amb major representació de startups és el d'Agrotech, seguit del de Fintech i Indústria 4.0. A estos li segueixen el de E-commerce i Health i Design Fashion. També els i les assistents podran conéixer els projectes de startups dels sectors Màrqueting, Social impact, Ed-tech, Cleantech, Traveltech, Hardware, Software y Talent.

Així doncs, les startups que participen del sector Agrotech són Bajabajo SL, Vegaly, Perfect Numbers, Entresetas, Perloro, Nomad Kitchen, Camila Dates, Traçable i Gloop. Pel que respecta al sector Fintech, els projectes seleccionats són Veltis Ràting, Haux T, Traetupoliza, Rentastic, Bounsel i Emendu.
Quant al sector Indústria 4.0. participaran Columat, Skroller S.L., Esus Mobility, Idoneo Mobility i Kleta Mobility. Així mateix, del sector E-commerce les startups seleccionades són Panapop, Chatwith.io, Mercat Horta Viva, Periquette i Appreciem.

Del sector Health estaran Binartis Genomics, Baovan Foodexperience, Cubretartas, 3DHealhtai i Smart Footwear Sport. Pel que fa al sector Design Fashion es podran trobar les startups Lateua, Francesca Flore, Agora Talents i Tangente De Noventa.

En relació als sectors Màrqueting, Social impact, Ed-tech. Cleantech, Travel-tech, Maquinari, Programari i Talent els projectes participants són Bloomly Consulting, Digiriders, DMK Innovation, Yhood, Live4life, Projecte A, Voluta.coop, Hobeen, Valiza, Proteus Innovation, Mooviment i Sesame Hr, així com startups d'altres sectors com són Amor De Gato Catshop, Regalaunninot, King Brown i Mascletà Foods.

D'altra banda, també disposaran d'una àrea pròpia les startups que desenvolupen els seus projectes en l'espai Co-Crea-Te, impulsat per València Activa. Estos projectes són Centre Canino Koira, Red Proyecto Social Discapacidad Tecnología, Caminandum, Vuelo Ártico, Cat&Gos Films, Rosa Vega Art, Navega Con Voz, Cogniti, Línea de Pliegue i Proyecto Impresas. Finalment, Deusens Hyperexperience, Quasar Dynamics i Ziknes estaran situades en l'espai TechCorner.

Finalment, Bernabé ha animat a tota la ciutadania, a acostar-se els pròxims 23 i 24 d'octubre a la plaça d'Ajuntament "per a gaudir d'activitats per a totes les edats i conéixer de primera mà tant els projectes del teixit emprenedor valencià, com els servicis i programes de les institucions vinculades amb l'emprenedoria i la innovació".

Destacats