430 quilos de pólvora per al castell del 9 d'Octubre de València

El Festival de la Pirotècnia de València ja és una tradició en la celebració del 9 d’Octubre

Guardar

fallas2015_nit_del_foc_06
fallas2015_nit_del_foc_06

València celebra el 9 d'Octubre amb el ja tradicional Festival de Pirotècnia, que ja va per la seua 40 edició. Enguany, l'empresa valenciana Caballer FX Global Foc serà l'encarregada de disparar el castell de focs artificials, que donarà la benvinguda a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana.

Aquesta nit, 8 d'octubre, a les 00.00 hores, tindrà lloc el tret del castell del 9 d'Octubre de València al Passeig de l'Albereda. De nou, els elements pirotècnics es col·locaran tant en el fons del llit del riu, com en superfície, amb l'objectiu de guanyar visibilitat i proximitat respecte al públic. D'aquesta manera, els assistents podran situar-se al llarg del Passeig de l'Albereda i del passeig de la Ciutadella, així com en els ponts del Reial i de la Mar. Els ponts de les Flors i de l'Exposició seran habilitats com a vies d'evacuació.

Tota la programació del 9 d'Octubre a València

És la primera vegada que l'empresa Caballer FX participarà en el Festival de Pirotècnia de València. No obstant això, valencians i visitants seran testimonis d'un tret espectacular, que comptarà amb 1.600 ordres de foc, 3.000 artificis pirotècnics i 430 quilos de pólvora. Així mateix, com han avançat, el disseny del tret s'ha fet pensat per a l'ocasió amb material de fabricació pròpia i amb referències als colors de la Senyera.

La següent cita amb la pólvora serà el mateix 9 d'Octubre, però aquesta vegada a la plaça de l'Ajuntament. Així, a la finalització de la Processó Cívica, que començarà a les 12.00 hores, es procedirà al tret de la mascletà, que anirà a càrrec de la pirotècnia Zarzoso d'Altura, que també s'encarregarà de disparar les salves tant en la baixada, com en la pujada de la Senyera a l'Ajuntament de València.

Arxivat a:

Destacats