26 i 27 de novembre gaudeix del Manga a València

Guardar

Manga
Manga

Aquest cap de setmana té lloc la XVIII edició del Saló del Manga de València. Concretament se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre en Fira València, tots aquells seguidors del Manga no es poden perdre aquesta gran cita, un pla per a gaudir sol o acompanyat.

El saló del Manga de València és un esdeveniment al qual solen assistir seguidors de Manga, Anime i Cosplay, i en el qual es pot participar en concursos i activitats. A més, tens l'oportunitat de conéixer als convidats, fer amics o simplement passar una estona agradable i divertit.

Entre les activitats que estan programades, destaca un concurs de Karaoke, un concurs de Cosplay infantil, Japan Weekend Cosplay Xou, passarel·la Cosplay, etc. També hauran muntats una sèrie d'estands on es podrà comprar marxandatge, prints de cosplayers, i altres.

L'horari de l'esdeveniment és este dissabte 26 de novembre de 10 hores a 21 hores i diumenge de 11 hores a 20 hores. L'entrada té un preu des de 9 € el dissabte i 8 € el diumenge. Així mateix, hi ha packs econòmics per 20 € que inclouen diferents productes. En aquesta edició estarà present el dissenyador Shigeto Koyama i tres corsplayersStarbit, Doble ela Cosplay i Missa Chiang, els qui signaran i vendran les seues prints durant l'esdeveniment.

Arxivat a:

Destacats