250 metres quadrats de diversió LEGO a Aqua Multiespacio

Piscines gegants, brics de LEGO, zona de videojocs o karaoke són algunes de les zones d’aquest espai destinat als xiquets

Guardar

httpaqua-multiespacio-comlego-fun-factory-aqua
httpaqua-multiespacio-comlego-fun-factory-aqua

Foto: aquamultiespacio.com/lego-fun-factory-aqua Foto: aquamultiespacio.com/lego-fun-factory-aqua

El Centre Comercial Aqua Multiespacio de València acull, en les seues instal·lacions, un món de diversió i fantasia, gràcies a LEGO. Després que més de 500.000 xiquets de diferents punts d'Espanya, com Barcelona o León, hagen pogut gaudir d'aquest extraordinari espai de joc, per fi, el LEGO Fun Factory ha arribat a València.

Aquest espai exclusiu, de 250 metres quadrats, ofereix a xiquets, d'entre un i onze anys, diferents opcions de joc: zona de videojocs LEGO oficials, piscines gegantes plenes de brics de LEGO, una zona de karaoke LEGO Friends o una zona de construcció de LEGO City són alguns dels espais dels quals podran gaudir els més xicotets.

A més, l'espai està dividit en dues zones: 'LEGO DUPLO', que estarà destinat a xiquets d'entre 1 i 4 anys, que hauran d'estar acompanyats pels seus pares, i 'LEGO CLASSIC', en el qual xiquets d'entre 5 i 11 anys gaudiran de totes aquestes activitats sota la supervisió de monitors.

Aquest espai gratuït, que canviarà part de la temàtica cada tres mesos, està obert al públic de dilluns a dijous de 17.00 a 20.00 hores, divendres de 17.00 a 21.00 hores, dissabtes de 12.00 a 14.00 hores i diumenges i festius d'obertura de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Un dels joguets més populars entre xiquets, i també adults, espera als més xicotets de la casa en Aqua Multiespacio.

Destacats