24 persones discapacitades conclouen el seu campament d'estiu en el Seminari de Moncada

Guardar

Seminario de Moncada
Seminario de Moncada

El Seminari Major de Moncada va acollir el diumenge passat la jornada de clausura del campament "Anawin" que, per tercer any consecutiu, va tindre lloc la passada setmana.

En la iniciativa van prendre part 24 persones amb discapacitat, que reben el nom col·loquial de "anawines", junt amb 34 jóvens voluntaris, familiars i seminaristes, segons han indicat este dilluns a l'agència AVAN fonts de l'organització.

En este campament "estan representades totes les realitats i carismes de la diòcesi, des del Seminari, que ho acull en el seu si; a la vida consagrada, a través de les germanes de la Mare de Déu de la Consolació i la comunitat de vida contemplativa de les Oblates de Crist Sacerdot; els sacerdots i seminaristes; els laics, com la Família Consolació i la comunitat de Fe i Llum València; el Cottolengo del Pare Alegre de València; voluntaris de diferents parròquies i moviments; i tots els matrimonis i famílies", han afegit.

En la jornada del diumenge 22, que va congregar a més de 80 persones, "los anawines, voluntaris i famílies van participar en una missa celebrada pel Vicari d'Evangelització, Javier Llopis, seguida per un menjar de fraternitat i una trobada i diàleg amb les religioses oblates que va finalitzar amb una oració i vendició", segons les mateixes fonts.

El campament "Anawin", paraula en arameu que significa "home pobre, la riquesa del qual és tindre a Déu", es va desenrotllar del 17 al 21 d'agost a Moncada i va incloure "activitats formatives, testimonis, jocs, misses i moments d'oració, així com excursions a la platja i al Botànic", han assenyalat.

Destacats