València es convertirà en l'epicentre de la música mítica gràcies al '2000 Fest'

La Marina de València acollirà el 8 d'octubre a artistes com Leticia Sabater, Paco Clavel, Coyote Dax, Yurena, Regina Do Santos, Karina o Maria Jesús i el seu acordeó

Guardar

Concerts a la Marina de València
Concerts a la Marina de València

La Marina de València acollirà el pròxim 8 d'octubre a artistes com Leticia Sabater, Paco Clavel, Coyote Dax, Yurena, Regina Do Santos, Sonia Madoc, Zapato Veloz, Karina i a Maria Jesús y su acordeón entre altres per a rememorar la música dels 80, 90 i 2000 gràcies al festival "2000 Fest", en el qual els assistents podran assistir disfressats. "El certamen farà de València la capital de la banda sonora de la teua vida", han manifestat els organitzadors.

A més, el festival rendirà un gran homenatge a l'artista italiana Rafaella Carrà, ja que anava a formar part del festival abans de la seua defunció en 2021. "Aquest projecte va nàixer en 2018-2019, amb la idea de portar a Raffaella Carrà, ja que anava a ser el cap de cartell. Però com no és possible, li farem un homenatge gràcies a Soraya Naoyin" ha assenyalat Víctor Pérez de FOTUR.

El certamen, que donarà principi a les cinc de la vesprada, comptarà també amb shows i dj's valencians de discoteques reconegudes de la Ruta com Alberto Aón (Woody), José Coll (Arabesc), Santi Martínez (Districte 10), Vicente Ferrer (Bananes) i Víctor Pérez (The Face).

Serà la primera vegada que la periodista Marta Riesco present un certamen musical. "Em sembla un festival molt divertit perquè gaudirem de la música que forma part de la banda sonora de la nostra vida". A més, ha assegurat que el festival serà tot un èxit perquè tots els participants tenen moltes ganes de diversió. "Després de tot el que hem passat en pandèmia, gaudirem en l'entorn màgic de València" ha assegurat.

Joanvi Díez, propietari de l'empresa de producció d'esdeveniments Sagarmanta, ha destacat que serà un esdeveniment inoblidable: "Perquè siga un gran esdeveniment, hem reunit un concepte que fusiona dj representatius de la moguda valenciana de l'època de la 'Ruta' i després una sèrie d'artistes que mai havien acudit en València dins d'un gran festival", ha assegurat Díez.

Tant les entrades generals com les taules VIP del festival ja estan a la venda en Enterticket, amb un preu de 29€ i 300€ respectivament.

Arxivat a:

Destacats