200 noves papereres d'envasos en Ciutat Vella i Russafa

Guardar

nuevas-papeleras-envases
nuevas-papeleras-envases

L'Ajuntament ha encetat aquest dilluns la instal·lació de 200 noves papereres grogues per a envasos de plàstic. Aquestes unitats donaran servici als itineraris de major densitat turística en Falles, en concret en 38 places i carrers de Ciutat Vella i Russafa, tal com ha anunciat hui la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

"Amb aquesta intervenció facilitem des del primer dia que totes les persones que passaran per aquestes zones en les pròximes setmanes, moltes d'elles turistes, puguen col·laborar en el manteniment d'una ciutat neta", ha explicat Soriano, qui ha destacat que "amb aquest reforç combatem el desbordament de les papereres en aquests punts de la ciutat on sol haver-hi més gent durant la celebració de les festes falleres alhora que facilitem el reciclatge", ha explicat.

La intervenció permetrà comptar amb les noves unitats de papereres a les avingudes de Maria Cristina i del Marqués de Sotelo, així com als carrers d'Alacant, Alcoi, Cadis, Castelló, Cuba, Garrigues, Pelai, Navellos, Russafa, Sueca, Francesc Sempere, Sant Vicent Màrtir i Xàtiva, el de les Barques, el de la Blanqueria, la Pau, la Reina Na Maria, els dels Brodadors i els Centelles i els del Comte de Trénor, el Convent de Jerusalem, el General Prim, l'Hospital, el Literat Azorín, el Micalet, el Mur de Santa Anna i el Periodista Azzati. També s'instal·laran a la Gran Via de Germanies i a les places de l'Ajuntament, del Baró de Cortés, del Doctor Landete, dels Furs, de la Mare de Déu, del Mercat, de la Reina, de Sant Llorenç i de Santa Caterina.

La intervenció municipal compta amb un pressupost total de vora 12.500 euros. Hi ha previst que una vegada passen Falles, la meitat d'aquestes papereres noves continuen donant servici en Ciutat Vella i Russafa mentre que al voltant d'un centenar es distribuiran per uns altres itineraris turístics, com ara el Passeig Marítim.

Arxivat a:

Destacats